Företagsinformation

www.HomeLarm.se är ett företag som konsulterar och tillhandahåller larm, kamerasystem och andra säkerhetsprodukter.

Vi söker ständigt av behovet som finns, och ser hela tiden till att erbjuda larm,kameraövervakning och andra säkerhetslösningar med den senaste och avancerade och effektivaste tekniken.Vi köper större delen av vårt sortiment direkt från tillverkarna, vilket gör att vi kan pressa priserna, och ni som kund kan få råd att investera i larm.

Vårt team består av sakkunniga och skickliga medarbetare med ett stort intresse inom området. Med hjälp av kunskap, god service och låga priser satsar vi hårt för att bli ett av Sveriges ledande leverantörer av säkerhetsprodukter.Testa oss du också!


Affärsidé
Vår affärsidé är att erbjuda kostnadseffektiva larm- och övervakningslösningar till både privatpersoner och företag och med ett brett utbud av produkter för alla tycken. Larmlösningarna är utan abonnemang och bindningstid där kunden äger larmet direkt och väljer själv var larmindikationen ska gå.

Expansion
Vi expanderar verksamheten genom bl.a. tillförsel av nya produkter inom branschen. Vi söker även ständigt nya samarbetspartners inom diverse områden.

Juridiskt Home Larm
Org/F skatt. nummer: 780326-7215
VAT-nummer: SE780326721501
Företaget innehar F-Skattsedel